Головна » Статті » Рецепти

Холодець з курки
Смачне і також дуже ошатне з вигляду страва, що підходить для святкового меню в якості альтернативи звичного холодцю або заливний риби - заливна курка. Апетитне Блюдо, дивно смачне і цікаве, що поєднує в собі легке куряче м'ясо і овочі.

Складу страви (з розрахунку на шість порцій): одна куряча грудка, одна середнього розміру головка ріпчастої цибулі, дві не надто великі морквини, одна столова ложка желатину, а крім цього консервований зелений горошок, варені перепелині яйця, свіжа зелень петрушки, чорний перець і сіль.

Спочатку необхідно відварити куряче м'ясо: для цього покласти грудку в каструлю і залити холодною водою (буде потрібно шість-сім склянок води), поставити на вогонь і довести до закипання. Потім зняти пінку і додати до курки обчищені моркву і ріпчасту цибулю, а також додати сіль за смаком і варити протягом півтора годин. Після бульйон процідити і остудити.
Желатин замочити у склянці охолодженого бульйону і залишити приблизно на годину, а потім нагріти до розчинення і додати до суміші ще два-три склянки бульйону.
В прозорий скляний келих або креманку викласти зелений горошок, порізані на чотири частини перепелині яйця, а ще порізані красивими скибочками м'ясо курки і моркву і зелень петрушки. Все це залити підготовленим бульйоном і прибрати до застигання у холодильник.
Просмотров: 889
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Картопля з овочами, запечений у вершках
Полуниця у вершках
Смажений рис з ананасом
Гречані млинці з пшеничною мукою
Картопля в паприці (рецепт)
Печиво з фундука
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: