Хто любить картоплю, вірніше хто його не любить? Таких людей мабуть не знайдеться.)) Я обожнюю картопельку, хоч вона і містить крохмаль і тим самим шкодить моїй фігурі! Люблю в смаженому вигляді, в запеченому на вугіллі, в тушкованому, у вигляді пюре та просто люблю варену. Ось зовсім недавно знайшла рецепт (новий для мене) приготування картопельки, готується вона в паприці. Виходить красиво і дуже смачно. Дітям моїм подобається, розходиться це блюдо на УРА! Як готувати: картоплю очищаємо від шкірки і на скибочки однакової величини нарізаємо. Цибуля ріпчаста часточками або кубиками ріжемо і на рослинному маслечко обсмажуємо, слідом картопельку відправляємо і паприку, плюс сіль. Смажимо деякий час і потім зовсім небагато води вливаємо. Як тільки вода випарується і картопелька буде розколюватися виделкою - вимикаємо вогонь. Це чудовий гарнір до м'яса і просто так можна їсти, якщо ви не сидите на дієті. Смажити краще всього (так просто смачніше виходить) на рафінованій рослинній маслечко.