Головна » Статті » Рецепти

Грінки з беконом та помідорами
Мабуть, грінки та бутерброди - один з найбільш частих варіантів сніданку. Не самий корисний, але дуже швидкий, смачний і до того ж і бутерброди, і грінки можна нескінченно урізноманітнити.

Інгредієнти: 6 скибочок бекону, скибочки білого батона, 2 яйця, 80 мл молока або вершків, столова ложка дрібно нарубаної зелені, 2 столові ложки тертого сиру, подрібнений зубчик часнику (за бажанням), 2 помідори, сіль і перець за смаком. Смажити грінки можна на вершковому або рослинному маслі.

На сухій сковорідці обсмажуємо скибочки бекону. Яйця збиваємо з молоком, зеленню, сиром, часником. Додаємо сіль і перець за смаком.
Розігріваємо другу сковорідку з невеликою кількістю масла. Скибочки хліба мачає в яєчну суміш і обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки як звичайні грінки.
Помідори ріжемо кружальцями. Подаємо грінки з беконом та помідорами.
Можна приготувати грінки дещо інакше. Бекон нарізати (не дуже дрібно), злегка обсмажити, остудити і змішати з яєчною сумішшю. Потім смажити грінки за рецептом.
Просмотров: 778
Категория: Рецепти |
| Теги: Бекон, грінки

Рекомендовані рецепти:

Торт "Мурашник"
Пиріг з капустою і яйцем
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Угорський пиріг до чаю
Морквяний кекс з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: