Мабуть, грінки та бутерброди - один з найбільш частих варіантів сніданку. Не самий корисний, але дуже швидкий, смачний і до того ж і бутерброди, і грінки можна нескінченно урізноманітнити.
Інгредієнти: 6 скибочок бекону, скибочки білого батона, 2 яйця, 80 мл молока або вершків, столова ложка дрібно нарубаної зелені, 2 столові ложки тертого сиру, подрібнений зубчик часнику (за бажанням), 2 помідори, сіль і перець за смаком. Смажити грінки можна на вершковому або рослинному маслі.
На сухій сковорідці обсмажуємо скибочки бекону. Яйця збиваємо з молоком, зеленню, сиром, часником. Додаємо сіль і перець за смаком. Розігріваємо другу сковорідку з невеликою кількістю масла. Скибочки хліба мачає в яєчну суміш і обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки як звичайні грінки. Помідори ріжемо кружальцями. Подаємо грінки з беконом та помідорами. Можна приготувати грінки дещо інакше. Бекон нарізати (не дуже дрібно), злегка обсмажити, остудити і змішати з яєчною сумішшю. Потім смажити грінки за рецептом.