Для цих пиріжків не потрібно готувати тісто. Знадобиться тонкий лаваш або вже готові прісні мексиканські коржі (продаються в магазинах). Начинку для пиріжків можна підібрати по своєму смаку.
Інгредієнти: аркуші тонкого лаваша, куряче філе, солодкий болгарський перець, сир твердий, цибуля і часник, гострий соус, гірчиця (солодка), зелень, трохи вина (не обов'язково).
Куряче філе ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо в олії до готовності. В кінці додаємо часник, солимо і перчимо, потім кладемо трохи гострого соусу, гірчиці і вливаємо трохи вина. Цибулю ріжемо півкільцями, пасеруємо в мінімальній кількості олії до м'якості (не підсмажуємо). Болгарський перець ріжемо кубиками. Змішуємо куряче філе з цибулею і кубиками перцю, додаємо дрібно нарізану зелень і тертий сир. Лаваш ріжемо на прямокутники (розмір довільний). На широку сторону викладаємо начинку і звертаємо конвертиком. Припекаем на майже сухій сковорідці з двох сторін до рум'яної скоринки. Якщо не любите гострий соус - замініть його звичайним кетчупом.
|