Головна » Статті » Рецепти

Круасани з шоколадом
Круасан - виріб хлібобулочний з листкового дріжджового теста у формі півмісяця. Круасани - традиційний продукт французької кухні, без якого не обходиться жоден класичний французький сніданок. Пекла я їх вперше. Робила з шоколадом, перед випічкою обмазывала збитим яйцем і посипала цукром. Решта - рецепт по джерелу.
Нам знадобиться:
слоенное тісто;
шоколад;
цукор.
Приготування:
Тісто трохи розкачати і розрізати на довгі треугольники.Посередине підстави трикутника зробити надріз довжиною приблизно 1,5 - 2 см.
Починаємо скачувати тонкої трубочкою з підстави трикутника, надаючи форму півмісяця.
Заздалегідь покласти будь-яку начинку(я робила з шоколадом).
Кінчик повинен бути подвернутым і лежати на деку, щоб круасан не розкрутився при випічці.
Можна змастити збитим яйцем.
Випікаємо круасани в розігрітій до 190С духовці близько 25 хвилин.
Просмотров: 1074
Категория: Рецепти |
| Теги: яйцем, круасани

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Курчата, приготовані у виноградному соку
Медовий пиріг на швидку руку
"Медова" свинина з імбиром
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: