Головна » Статті » Рецепти |
Круасани з шоколадом
Круасан - виріб хлібобулочний з листкового дріжджового теста у формі півмісяця. Круасани - традиційний продукт французької кухні, без якого не обходиться жоден класичний французький сніданок. Пекла я їх вперше. Робила з шоколадом, перед випічкою обмазывала збитим яйцем і посипала цукром. Решта - рецепт по джерелу. Нам знадобиться: слоенное тісто; шоколад; цукор. Приготування: Тісто трохи розкачати і розрізати на довгі треугольники.Посередине підстави трикутника зробити надріз довжиною приблизно 1,5 - 2 см. Починаємо скачувати тонкої трубочкою з підстави трикутника, надаючи форму півмісяця. Заздалегідь покласти будь-яку начинку(я робила з шоколадом). Кінчик повинен бути подвернутым і лежати на деку, щоб круасан не розкрутився при випічці. Можна змастити збитим яйцем. Випікаємо круасани в розігрітій до 190С духовці близько 25 хвилин. | |
Просмотров: 1141 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |