Незвичайне поєднання риби і гарбуза. Хоча гарбуз - той же овоч і її м'який смак прекрасно гармонує з ніжною фореллю і креветками.Необходимые продукти: 500 гр річкової форелі, 100 гр великих королівських креветок (почищених і відварених), 300 гр м'якоті гарбуза, 200 гр вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія для смаження, мускатний горіх мелений, сушений базилік, сіль, мелений чорний перець. Процес приготування: потрошеную форель промити, нарізати на невеликі шматки поперек тушки, шириною в 3-4 див. Натерти з усіх боків сіллю, змішаної з перцем і мускатним горіхом. Добре розігріти на сковороді олію і обсмажити форель з усіх сторін. Прилаштування зверху креветки, прогріти і залишити на плиті в теплі під кришкою. Гарбуз порізати кубиками подрібніше, обсмажити в глибокому сотейнику на вершковому маслі до м'якості, влити вершки, посолити, посипати базиліком і тушкувати 10 хвилин. Трохи охолодити і збити у блендері в пюре. На тарілці розкласти шматки форелі і креветки поруч з гарбузом. Подавати з помідорками черрі.