Головна » Статті » Рецепти

Форель і креветки з гарбузовим пюре
Незвичайне поєднання риби і гарбуза. Хоча гарбуз - той же овоч і її м'який смак прекрасно гармонує з ніжною фореллю і креветками.Необходимые продукти: 500 гр річкової форелі, 100 гр великих королівських креветок (почищених і відварених), 300 гр м'якоті гарбуза, 200 гр вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія для смаження, мускатний горіх мелений, сушений базилік, сіль, мелений чорний перець.
Процес приготування: потрошеную форель промити, нарізати на невеликі шматки поперек тушки, шириною в 3-4 див. Натерти з усіх боків сіллю, змішаної з перцем і мускатним горіхом.
Добре розігріти на сковороді олію і обсмажити форель з усіх сторін. Прилаштування зверху креветки, прогріти і залишити на плиті в теплі під кришкою.
Гарбуз порізати кубиками подрібніше, обсмажити в глибокому сотейнику на вершковому маслі до м'якості, влити вершки, посолити, посипати базиліком і тушкувати 10 хвилин.
Трохи охолодити і збити у блендері в пюре.
На тарілці розкласти шматки форелі і креветки поруч з гарбузом. Подавати з помідорками черрі.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: форель, креветки

Рекомендовані рецепти:

Чізкейк з літніми ягодами
Манник
Салат "Червоний"
Бутерброди з сирним салатом
Кекс "Мармурова"
Салат "Дубочек"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: