В моїй родині полюбляють фрукти, я кожен день готую велику тарілку фруктового салату. Дивна річ, з'їдений банан або з'їдений апельсин не приносить стільки голод, скільки приносить невелика порція фруктового салату, приготованого з різноманітними фруктами. Я Заправляю салат тільки медом, хоча читала в багатьох рецептах, що можна заправляти ще і йогуртом. Не знаю, мені дуже подобається поєднання мед - апельсин - банан. Як готувати салат: банани я очищаю і нарізаю кільцями, в миску перекладаю. Апельсин очищаю, четвертинками тонкими нарізаю. Трохи апельсинового соку змішую з медом, так мед швидше виходить з свого зацукрованого стану.) Цією заправкою поливаю салат і перемішую. Сюди можна додати нарізане ківі, манго, навіть кубиками ананас можна додавати. Але нам подобається поєднання апельсину і бананів, без інших інгредієнтів. Такий салатик відмінно підходить на вечерю для тих, що худнуть, до яких я себе так само зараховую. Ситно і дуже корисно, рекомендую.
Приємного!
|