Головна » Статті » Рецепти

Домашня куряча ковбаса
Така домашня, приготована самостійно ковбаса з курячого м'яса і з невеликими скибочками шинки цілком здатна стати прекрасною альтернативою магазинного продукту і дуже підійде, наприклад, для харчування дитини, ну або для всієї родини, якщо немає бажання купувати продукт з невідомою кількістю консервантів та інших добавок.

Продукти, які знадобляться для приготування ковбаси: 400 грамів курячої грудинки, 200 мл вершків, 150 г шинки, два яєчних білка, одна чайна ложка солодкої червоної паприки і половинка чайної ложки гострої паприки, одна чайна ложка солі, один зубчик часнику, пів чайної ложки меленого чорного перцю і таку ж кількість меленої зіри.

Всі складові, за винятком шинки, слід викласти в гущавину блендера і змолоти до повної однорідності. Шинку ж потрібно нарізати кубиками розміром по півсантиметра з кожної сторони, додати їх до решти маси і ретельно перемішати.
Викласти отриману масу на лист пергаменту, згорнути у формі ковбаси і дуже щільно закрутити, причому в кілька шарів, і перетягнути шпагатом або нитками. Покласти ковбасу в підходящого розміру каструлю, залити повністю водою і варити протягом 25 хвилин. Остудити ковбасу на решітці і відправити в холодильник на ніч.
Просмотров: 990
Категория: Рецепти |
| Теги: шинки, паприки

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт
Гречані млинці з пшеничною мукою
Коржики на кефірі "від бабусі"
Кекс "селянські"
Горіхово-кавовий пиріг
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: