Головна » Статті » Рецепти

Сорбе з чорної смородини
Сорбе часто називають морозивом, хоча по суті, це перетерті з цукром, але заморожені фрукти або ягоди. У спеку дуже приємно ласувати подібної дієтичної і дуже корисною солодкістю. Сорбе часто подають як десерт зі збитими вершками, посипають тертим шоколадом або орешками.Необходимые продукти: 500 гр стиглої чорної смородини, склянка цукрової пудри, 1 лимон.
Процес приготування: чорну смородину подрібнити в блендері до консистенції пюре.
Викласти в миску, влити лимонний сік, ретельно всі змішавши.
В каструлю висипати цукрову пудру, помішуючи, швидко довести до кипіння.
Зменшити вогонь і поварити пару хвилин сироп, трохи охолодити.
З'єднати теплий цукровий сироп зі смородиновим пюре, добре перемішати (можна міксером), розлити по невеликих формочках і поставити в морозилку до застигання.
При заморожуванні сорбе у великому пластиковому контейнері, перемішувати кожні 15 хвилин дерев'яною ложкою, щоб вся маса замерзло рівномірно.
Просмотров: 693
Категория: Рецепти |
| Теги: зі, Сорбе

Рекомендовані рецепти:

Рулет з макової начинкою
Торт пісочно-чорносливове
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Рулет з меренги
Апельсинові квадратики
Пиріг з сиром та вишнями
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: