Легкий і красивий салат з пікантним смаком різного виду сыра.Необходимые продукти: 2 апельсина, 200 г пісної шинки, сир Hochland асорті в трикутниках, 200 гр плавленого сиру, 200 гр твердого сиру, 1 червоний болгарський перець, кілька салатних листя і гілочок петрушки. Для заправки: півсклянки натурального йогурту, 1 чайна ложка цукрового піску, 1 їдальня ложка лимонного соку, щіпка солі і чорного меленого перцю. Процес приготування: апельсини почистити, ретельно видалити всі білі волоконця і плівочки перегородки, часточки обережно, руками, не ножем, розламайте на шматочки. Поставте в холодильник на півгодини. Болгарський перець очистити від насіння, нарізати смужками. Всі види сирів розрізати на кубики однакової величини. Так само порізати шинку. Перемішати апельсини, перець, сир, шинку у великій мисці. Тарілку застелити салатними листям, викласти салат гіркою, посипати рубаною петрушкою. Інгредієнти для соусу збити міксером в однорідну масу і полити салат.
|