Головна » Статті » Рецепти

Тісто для лаваша в хлібопічці (рецепт)
Я вже який день поспіль готую лаваш, практично сама його з'їдаю і відчуваю, що на дієту скоро буду сідати.)) Неймовірно смачна штука, готується за годину, це якщо брати до уваги випікання і заміс тіста.
Викладаю рецепт приготування тіста для лавашу, саме тісто по цьому рецепту можна в лебопечке готувати або в кухонному комбайні. Руками - довго, але теж можна.
Отже, в такій послідовності, як я зараз напишу, в такий же і закладайте інгредієнти в відерце хлібопічки.

Спочатку насипаємо підлога чайної ложечки дріжджів (тільки сухі завжди використовую), потім триста грамів борошна пшеничного. Після цього по чайній ложечці солі цукру. Солі, до речі, можна півтори або навіть дві ложечки всипати, так лаваш тільки смачніше буде. Заливаємо двісті грамів води і дві столові ложки рослинної олії. Якщо додавати оливкове - лаваш більш смачним виходить, але і з соняшниковою непогано.
Готове тісто на супротивний викладаємо, розминаємо, зверху рослинним маслом змащуємо і випікаємо 25 хвилин.
Просмотров: 786
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, лаваш

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-морквяне ласощі
Кавове печиво
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Ватрушка "Ласун"
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Бутерброди "сонечка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: