Головна » Статті » Рецепти

Нирки в сметані
Нирки виходять ніжні і смачні в білому сметанному соусі. Тільки потрібно їх попередньо подготовить.Необходимые продукти: 2 великі яловичі (телячі) нирки, стакан харчової соди, півсклянки солового оцту. Склянка сметани, 1 велика цибулина, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, мелений коріандр, червоний перець, паприка, чорний перець за смаком.
Приготування: спочатку займемося нирками. Промити, обрізати жир, нарізати невеликими скибочками. І досить рясно засипати содою, перемішати, помістити в холодильник на півгодини. Потім, не промиваючи, залити оцтом, буде пінитися, робити в глибокій мисці, в рукавичках, перемішати, накрити знову на півгодини. Промити холодною водою, потім залити, довести до кипіння, злити воду, промити холодною, залити окропом.
І так проробити 3 рази до зникнення запаху.
Відмінно, якщо є бруньки вже підготовлені, тоді цю процедуру пропускаємо.
У сотейнику розігріти олію, обсмажити нарізану півкільцями цибулину, викласти нирки, сіль і спеції. Смажити, помішуючи хвилин 5, тушкувати під кришкою до м'якості цибулі, залити сметаною і тушкувати ще 5 хвилин.
Просмотров: 803
Категория: Рецепти |
| Теги: нирки, залити

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Паштет по-східному
Пиріг зі шпинатом і сиром
Тефтелі з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: