Нирки виходять ніжні і смачні в білому сметанному соусі. Тільки потрібно їх попередньо подготовить.Необходимые продукти: 2 великі яловичі (телячі) нирки, стакан харчової соди, півсклянки солового оцту. Склянка сметани, 1 велика цибулина, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, мелений коріандр, червоний перець, паприка, чорний перець за смаком. Приготування: спочатку займемося нирками. Промити, обрізати жир, нарізати невеликими скибочками. І досить рясно засипати содою, перемішати, помістити в холодильник на півгодини. Потім, не промиваючи, залити оцтом, буде пінитися, робити в глибокій мисці, в рукавичках, перемішати, накрити знову на півгодини. Промити холодною водою, потім залити, довести до кипіння, злити воду, промити холодною, залити окропом. І так проробити 3 рази до зникнення запаху. Відмінно, якщо є бруньки вже підготовлені, тоді цю процедуру пропускаємо. У сотейнику розігріти олію, обсмажити нарізану півкільцями цибулину, викласти нирки, сіль і спеції. Смажити, помішуючи хвилин 5, тушкувати під кришкою до м'якості цибулі, залити сметаною і тушкувати ще 5 хвилин.
|