Головна » Статті » Рецепти

Закуска з баклажанів і родзинок
Рецепт простенької в приготуванні закуски з овочів з оригінальним і досить цікавим смаком за рахунок додавання в страва до овочів родзинок. На вигляд закуска дуже апетитна, так і за смаком дане блюдо багатьом припаде до душі!

Список продуктів, які знадобляться вам для приготування даного страви: чотири-п'ять середнього розміру баклажанів, дві середні картоплини, 100 г родзинок без кісточок, 100 мл рослинного масла, один пучок зелені петрушки, один стручок гіркого перцю, чверть чайної ложки кмину, сіль за смаком.

Баклажани необхідно почистити від шкірки і порізати на невеликі кубики (розміром приблизно сантиметр на сантиметр), після чого щедро посолити і залишити на деякий час, щоб вийшла гіркота. Родзинки слід попередньо залити гарячою водою і тримати близько години. Картоплю відварити "в мундирі", а потім почистити і нарізати кубиками таким же розміром, як і баклажани. Гіркий перець очистити і подрібнити, а вимиту зелень петрушки дрібно порубати.
Віджати постояли баклажани і обсмажити на рослинному маслі, а через п'ять-сім хвилин, додати до них родзинки і готувати все разом ще кілька хвилин, після чого викласти все це в миску, додати порізану картоплю, перець і петрушку, а також посолити за смаком і посипати кмином. Всі ці інгредієнти добре перемішати і заправити залишилися рослинним маслом, ну а потім охолодити і викласти на блюдо.
Просмотров: 666
Категория: Рецепти |
| Теги: закуска, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Рулет з макової начинкою
Пиріжки з каррі з яловичини
Глазурований сирок "Картопля"
"Крем-брюле" з сиру
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Салат з оселедцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: