Хочу запропонувати досить цікавий варіант приготування суші. Зазвичай вони готуються з листочків водоростей, з рису, який спеціальним чином вариться, потім з оцтом розмішується ... загалом ціла морока! По цьому рецепту ні якоїсь особливої метушні немає, суші готуються з дуже простих і доступних продуктів: пюре картопляне і оселедець.)) Так от, спочатку треба з картоплі зварити пюре. Воду в процесі приготування зливаємо всю, тобто пюре повинно вийти по-справжньому густим. Маслечка не шкодуємо. Оселедчика чистимо, на довгі шматочки поздовжні нарізаємо. Укропчик свіжий моєму, сушимо і нарізаємо дрібно.
На обробну дошку вистилаємо харчову плівку, зверху рівномірним шаром викладаємо пюре, в центр пюре довгою смугою начинку (оселедець) викладаємо. Тепер головне акуратно за допомогою плівку згорнути всю красу в рулет, тобто повинна вийти ковбаска. Прибираємо в холодильник, через пару годин виймаємо, знімаємо плівку, ковбаску ріжемо, як звичайні суші і кожне суші обкачуємо в дрібно нарізаному кропі. Приємного!