Головна » Статті » Рецепти

Свинина у фользі
Страва дуже зручне приготування: м'ясо з овочами запікається "само", у власному соку, в духовці, упаковане в фольгу.Необходимые продукти: 1 кг свинячого м'яса без кісток, 4 картоплини, 250 г печериць, 1 червоний болгарський перець, 1 лимон, 1 банка маслин без кісточок,
2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: М'ясо порізати шматками середнього розміру. Залити лимонним соком, змішаним з сіллю і перцем. Потримати в цьому маринаді півгодини.
Картоплю нарізати великими кубиками, гриби - пластинами, перець - смужками, маслини - кільцями.
Аркуші фольги розрізати квадратами, приблизно 50-60 см, викласти м'ясо, картопля, гриби перець, злегка перемішати, ще трохи посолити і поперчити. Трохи полити все олією, додати нарізаних оливок і щільно упакувати, зібравши фольгу вгору і підвернувши.
Викласти упаковане м'ясо в глибоке деко, поставити в заране нагріту до 180С духовку на 40-50 хв.
Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Запечені яйця з овочами
Кекс з курагою
Торт "Мурашник"
Торт "Медове поліно"
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Трикутники з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: