Страва дуже зручне приготування: м'ясо з овочами запікається "само", у власному соку, в духовці, упаковане в фольгу.Необходимые продукти: 1 кг свинячого м'яса без кісток, 4 картоплини, 250 г печериць, 1 червоний болгарський перець, 1 лимон, 1 банка маслин без кісточок, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: М'ясо порізати шматками середнього розміру. Залити лимонним соком, змішаним з сіллю і перцем. Потримати в цьому маринаді півгодини. Картоплю нарізати великими кубиками, гриби - пластинами, перець - смужками, маслини - кільцями. Аркуші фольги розрізати квадратами, приблизно 50-60 см, викласти м'ясо, картопля, гриби перець, злегка перемішати, ще трохи посолити і поперчити. Трохи полити все олією, додати нарізаних оливок і щільно упакувати, зібравши фольгу вгору і підвернувши. Викласти упаковане м'ясо в глибоке деко, поставити в заране нагріту до 180С духовку на 40-50 хв.
|