Головна » Статті » Рецепти

Смажені курячі стегенця
Смажені курячі стегенця - швидко і смачно! Купуєте упаковку курячих стегенець, мити під проточною водою, тепер треба трохи їх обсушити, промокаючи паперовими рушниками. Приготувати суміш з солі і ваших улюблених спецій та прянощів, можна купити і пакетик готових із зазначенням "Для курки". Натріть щедро кожен шматок.
Ставимо розігріватися посуд, де будемо обсмажувати куряче м'ясо: що-то з товстим дном і високими бортиками, підійдуть глибока сковорода або сотейник.
Наливаємо на півсантиметра рафінованої соняшникової олії, яка не піниться, не має запаху, таким чином, відмінно підходить для смаження.
Нагріваємо олію до розжареного стану, викладаємо стегенця, зменшуємо вогонь, підсмажили з одного боку хвилин 5, перевернули, стільки ж часу підсмажили з іншого.
Налити окріп приблизно сантиметр, закрити кришкою, потримати 5 хвилин при бурхливому кипінні, відкрити кришку, знову перевернути, чекати википання води.
Перевірити готовність, натиснувши виделкою, якщо безбарвний сік - то готово! Якщо пофарбований, ще підсмажити по 3 хв з кожної сторони.
Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: підсмажили, стегенця

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Ягідне хмарина"
Салат "Салют"
Рибні зрази з зеленню та маслом
Екзотична яловичина
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Тайський салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: