Головна » Статті » Рецепти |
Листкові трубочки
Інгредієнти: листкове тісто - 500г; для крему: молоко - 2 склянки; яйце - 3 шт.; цукор - 1.5 склянки; борошно - 3 ст.л.; вершкове масло - 200г Пакет замороженого листкового тіста розділити на пластини і розморозити, розкачати на дошці і коліщатком для піци (дуже зручно!) розрізати на смужки шириною 1,5-2 см, довжиною близько 25 см. Акуратно накрутити тісто на трубочки, притиснути нижній кінець, щоб не розкручувалося. З одного пакету на 500 г тесту - приблизно 25 штук. Трубочки викласти на злегка змащений лист на відстані один від одного, змастити яйцем і випекти. Гарячі трубочки зняти з конусів, охолодити. Приготувати крем. Можна просто заварний. На 2 склянки молока - 3 яйця, 1,5 склянки цукру, 3 столові ложки борошна - все заварити, охолодити, вбити 200 г вершкового масла. Можна - з вареним згущеним молоком - на 1 банку молока - 250 г вершкового масла. Охолоджені трубочки заповнити кремом з мішка з насадкою, що виглядає з трубочок крем занурити в подрібнені качалкою горіхи, трубочки скласти в коробку і охолодити. Перед подачею на стіл покласти штабелем і посипати цукровою пудрою. Автор: Lana Balashina | |
Просмотров: 1140 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |