Головна » Статті » Рецепти

Листкові трубочки
Інгредієнти:
листкове тісто - 500г;
для крему:
молоко - 2 склянки;
яйце - 3 шт.;
цукор - 1.5 склянки;
борошно - 3 ст.л.;
вершкове масло - 200г
Пакет замороженого листкового тіста розділити на пластини і розморозити, розкачати на дошці і коліщатком для піци (дуже зручно!) розрізати на смужки шириною 1,5-2 см, довжиною близько 25 см.
Акуратно накрутити тісто на трубочки, притиснути нижній кінець, щоб не розкручувалося. З одного пакету на 500 г тесту - приблизно 25 штук.
Трубочки викласти на злегка змащений лист на відстані один від одного, змастити яйцем і випекти. Гарячі трубочки зняти з конусів, охолодити.
Приготувати крем. Можна просто заварний. На 2 склянки молока - 3 яйця, 1,5 склянки цукру, 3 столові ложки борошна - все заварити, охолодити, вбити 200 г вершкового масла.
Можна - з вареним згущеним молоком - на 1 банку молока - 250 г вершкового масла. Охолоджені трубочки заповнити кремом з мішка з насадкою, що виглядає з трубочок крем занурити в подрібнені качалкою горіхи, трубочки скласти в коробку і охолодити.
Перед подачею на стіл покласти штабелем і посипати цукровою пудрою.
Автор: Lana Balashina
Просмотров: 1140
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Трубочки

Рекомендовані рецепти:

Полунично-фруктовий салат
Курчата з грибами
Тортик "На графських руїнах"
Пиріжки з каррі з яловичини
Овочевий суп з курячою грудкою
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: