Головна » Статті » Рецепти

Цукерки "Вишневий мармелад"
Подібні цукерки насправді готуються дуже і дуже просто і ніяких особливих продуктів для їх виготовлення не потрібно, та й взагалі складових зовсім мало - фрукти, трохи цукру і горіхи для посипання. Але, незважаючи на всю простоту і невигадливість, таке ласощі виходить по справжньому смачним, ну і крім цього ще й просто дивно корисним, на відміну від різних магазинних солодощів і цукерок!

Для того, щоб приготувати цукерки "Вишневий мармелад" вам буде необхідно взяти наступне: 200 г вишні без кісточок (можна використовувати заморожені ягоди вишні або ж свіжі в сезон), три яблука середніх розмірів (яблука потрібно брати солодкі), 100 грамів чорносливу (теж без кісточок), 200 грамів цукрового піску і ще 50 грамів волоських горіхів.

Ягоди вишні без кісточок слід покласти під невеликий гніт, щоб з них стік сік (морожену вишню слід попередньо розморозити), ну а потім подрібнити ягоди пропустивши їх через м'ясорубку або ж за допомогою блендера.
Яблука ретельно вимити, витерти і натерти на самій дрібній тертці, причому разом з шкіркою, після чого змішати отриману масу з підготовленою вишнею, додати цукор, поставити суміш на малий вогонь і варити до загустіння, час від часу перемішуючи.
Чорнослив потрібно вимити, потім дрібно нарізати і додати в густий солодкої маси з яблук та вишень, все добре перемішати і залишити до охолодження.
Волоські горіхи необхідно нарубати. З фруктової маси мокрими руками формувати невеличкі кульки і гарненько обваляти їх в горіхах. Викласти цукерки на блюдо і прибрати на кілька годин або на ніч у холодильник.
Просмотров: 961
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки

Рекомендовані рецепти:

Яблучний-вишневий соложеник
Бутерброди з тунцем
Samosa - індійські пиріжки
Торт "Посмішка негра"
Яблучна коврижка
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: