Головна » Статті » Рецепти |
Бабця яблучна
Інгредієнти: 0,5 кг яблук (неочищених) 300 г пшеничного хліба 150 мл молока 1 яйце 100 г цукру 50 г вершкового масла кориця Рецепт: Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними кубиками і пересипати цукром. Пшеничний хліб без кірки нарізати на шматочки (розміри скибочок повинні відповідати розміру і форми посуду, в якій запікається баба). Залишився хліб (150 г) нарізати дрібними кубиками і злегка підсушити. Скибочки хліба з одного боку змочити в суміші яєць, молока і цукру, щільно укласти змоченою стороною усередину на дно і стінки змащеній маслом форми. Підсушені шматочки хліба перемішати з яблуками, додати корицю за смаком, заповнити цією сумішшю форму, накрити скибочками хліба і запікати в духовці при температурі 180-200С. Після випікання бабку витримати у формі ще 10 хвилин, а потім обережно вкласти на блюдо. Подавати з варенням. Грозова Євгенія | |
Просмотров: 824 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |