Головна » Статті » Рецепти

Бабця яблучна
Інгредієнти:
0,5 кг яблук (неочищених)
300 г пшеничного хліба
150 мл молока
1 яйце
100 г цукру
50 г вершкового масла
кориця
Рецепт:
Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними кубиками і пересипати цукром. Пшеничний хліб без кірки нарізати на шматочки (розміри скибочок повинні відповідати розміру і форми посуду, в якій запікається баба).
Залишився хліб (150 г) нарізати дрібними кубиками і злегка підсушити. Скибочки хліба з одного боку змочити в суміші яєць, молока і цукру, щільно укласти змоченою стороною усередину на дно і стінки змащеній маслом форми.
Підсушені шматочки хліба перемішати з яблуками, додати корицю за смаком, заповнити цією сумішшю форму, накрити скибочками хліба і запікати в духовці при температурі 180-200С. Після випікання бабку витримати у формі ще 10 хвилин, а потім обережно вкласти на блюдо. Подавати з варенням.
Грозова Євгенія
Просмотров: 681
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, хліб

Рекомендовані рецепти:

Манник з сиром
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Шинка, запечена з ананасами
Торт "Посмішка негра"
Житні млинці
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: