Рецепт чудово смачних оладок приготованих з бананів, блюдо цілком може стати цікавим і ситним сніданком, а також обов'язково повинно сподобається дітям!
Необхідні складові для приготування бананового оладок: приблизно два-три стиглих банана, два курячих яйця, один стакан кефіру, близько п'яти столових ложок пшеничного борошна, по половинці чайної ложки соди (погасити оцтом, а можна використовувати і не погашену соду) і солі, цукор за смаком, а також рослинне або вершкове масло для смаження оладок.
Стиглі і м'які банани необхідно почистити від шкірки і розім'яти їх або розтерти а пюреобразное стан. До отриманої банановою масою слід додати два сирих яйця, а також кефір, пшеничне борошно, соду і сіль і ретельно все це перемішати. Тісто має вийти досить густим. Крім цього потрібно додати в тісто для бананових оладок цукор за смаком. У сковорідці розігріти олію і посмажити оладки, викладаючи бананове тісто столовою ложкою. Смажити оладки з обох боків до набуття ними золотистого кольору. Подавати бананові оладки можна зі сметаною або з будь-яким варенням.
|