На подив простій і абсолютно нескладний у приготуванні рецепт гострого і пікантного на смак салату, підготовлюваного з копченого лосося, маслин і маринованого перчика. Часу приготування цього незвичайного за своїм складом і поєднанням інгредієнтів займає зовсім трішечки, а в результаті виходить чудово смачна і оригінальна закуска.
Для приготування такого цікавого і незвичайного салату вам знадобиться такий список складових: приблизно 300 грамів копченого лосося (також для даного рецепту цілком підійде форель або сьомга копчена), одна банка (300-грамова) оливок або маслин без кісточок, 150 грамів маринованого гострого перцю, дві досить великі ріпчасті цибулини, 100 мл оливкової олії холодного віджиму, а також зелень за смаком.
Всі необхідні продукти - копчену рибу, оливки, цибулю і перець - слід порізати скибочками середнього розміру і потім викласти в салатник і змішати. Заправити салат оливковою олією і додати за бажанням подрібнену зелень.