Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг "Ягідне хмарина"
Інгредієнти: * Яйце - 2 шт * Цукор (2 ст.л. в тісто; 4 ст.л. в крем) - 6 ст. л. * Борошно - 240-250 р * Вода (холодна) - 4-5 ст. л. * Сир - 200 г * Ягода (заморожена, у мене вишня) - 300 г * Цедра апельсина (за бажанням) * Масло вершкове - 120 г * Цукрова пудра (за бажанням) Приготування Масло розтерти з борошном в крихту. Додати 2 ст.л. цукру і 2 жовтки. Розмішати. Поступово (по одній ложці) вводити холодну воду. Дивіться по консистенції тесту, у нас повинен вийти шар.Возможно, вам знадобиться більше або менше води. Виходить нелипкое тісто. Поставити його в холодильник, поки будемо готувати начинку. Змішати сир, 4 ст.л. цукру, цедру (за бажанням). Розмішати. Окремо збити в піну білки. Ввести їх в сирний крем, акуратно перемішати. Виходить ніжне суфле сирне (його можна подавати самостійно, дуже смачно! Дістати тісто з холодильника, розкачати досить тонко, викласти у форму, застелений папером для випічки. Наколоти вилкою. Поставити тісто в розігріту духовку і випікати при температурі 170-180 градусів майже до готовності (близько 15-20 хвилин, орієнтуйтеся по вашій духовці). Заморожені ягоди попередньо розморозити, злити зайвий сік, викласти на тісто. (Якщо ви не любите кислинку ягід у випічці, то можна зверху посипати цукром). Зверху викласти крем. Випікати при температурі 170 градусів до золотистого кольору (близько 45-55 хвилин). Коли пиріг був готовий, я його вийняла з форми, поставила на решітку і тримала в закритій виключеній духовці до повного охолодження. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Автор: larik_malasha | |
Просмотров: 919 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |