Головна » Статті » Рецепти

Пиріг "Ягідне хмарина"
Інгредієнти:
* Яйце - 2 шт
* Цукор (2 ст.л. в тісто; 4 ст.л. в крем) - 6 ст. л.
* Борошно - 240-250 р
* Вода (холодна) - 4-5 ст. л.
* Сир - 200 г
* Ягода (заморожена, у мене вишня) - 300 г
* Цедра апельсина (за бажанням)
* Масло вершкове - 120 г
* Цукрова пудра (за бажанням)
Приготування
Масло розтерти з борошном в крихту.
Додати 2 ст.л. цукру і 2 жовтки. Розмішати. Поступово (по одній ложці) вводити холодну воду.
Дивіться по консистенції тесту, у нас повинен вийти шар.Возможно, вам знадобиться більше або менше води.
Виходить нелипкое тісто. Поставити його в холодильник, поки будемо готувати начинку.
Змішати сир, 4 ст.л. цукру, цедру (за бажанням). Розмішати.
Окремо збити в піну білки. Ввести їх в сирний крем, акуратно перемішати.
Виходить ніжне суфле сирне (його можна подавати самостійно, дуже смачно!
Дістати тісто з холодильника, розкачати досить тонко, викласти у форму, застелений папером для випічки. Наколоти вилкою.
Поставити тісто в розігріту духовку і випікати при температурі 170-180 градусів майже до готовності (близько 15-20 хвилин, орієнтуйтеся по вашій духовці).
Заморожені ягоди попередньо розморозити, злити зайвий сік, викласти на тісто. (Якщо ви не любите кислинку ягід у випічці, то можна зверху посипати цукром).
Зверху викласти крем.
Випікати при температурі 170 градусів до золотистого кольору (близько 45-55 хвилин).
Коли пиріг був готовий, я його вийняла з форми, поставила на решітку і тримала в закритій виключеній духовці до повного охолодження.
Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
Автор: larik_malasha
Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Круасани з шоколадом
Солодкі профітролі
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Яблука, фаршировані салатом
М'ясна запіканка з яйцем
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: