Головна » Статті » Рецепти

Пиріг "Ягідне хмарина"
Інгредієнти:
* Яйце - 2 шт
* Цукор (2 ст.л. в тісто; 4 ст.л. в крем) - 6 ст. л.
* Борошно - 240-250 р
* Вода (холодна) - 4-5 ст. л.
* Сир - 200 г
* Ягода (заморожена, у мене вишня) - 300 г
* Цедра апельсина (за бажанням)
* Масло вершкове - 120 г
* Цукрова пудра (за бажанням)
Приготування
Масло розтерти з борошном в крихту.
Додати 2 ст.л. цукру і 2 жовтки. Розмішати. Поступово (по одній ложці) вводити холодну воду.
Дивіться по консистенції тесту, у нас повинен вийти шар.Возможно, вам знадобиться більше або менше води.
Виходить нелипкое тісто. Поставити його в холодильник, поки будемо готувати начинку.
Змішати сир, 4 ст.л. цукру, цедру (за бажанням). Розмішати.
Окремо збити в піну білки. Ввести їх в сирний крем, акуратно перемішати.
Виходить ніжне суфле сирне (його можна подавати самостійно, дуже смачно!
Дістати тісто з холодильника, розкачати досить тонко, викласти у форму, застелений папером для випічки. Наколоти вилкою.
Поставити тісто в розігріту духовку і випікати при температурі 170-180 градусів майже до готовності (близько 15-20 хвилин, орієнтуйтеся по вашій духовці).
Заморожені ягоди попередньо розморозити, злити зайвий сік, викласти на тісто. (Якщо ви не любите кислинку ягід у випічці, то можна зверху посипати цукром).
Зверху викласти крем.
Випікати при температурі 170 градусів до золотистого кольору (близько 45-55 хвилин).
Коли пиріг був готовий, я його вийняла з форми, поставила на решітку і тримала в закритій виключеній духовці до повного охолодження.
Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
Автор: larik_malasha
Просмотров: 919
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Цукерки, бараночки
Салат з оселедцем (рецепт)
Рулет маковий на дріжджах
Лимонні тістечка
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 1
1 Bexelable  
Viral respiratory infections in the community epidemiology, agents, and interventions <a href=https://sildenafil.buzz>what is viagra for</a> For our calculations we used the least expensive drug in the Swiss drug compendium ie mefloquine as Mephaquin 17

Ім`я *:
Email *:
Код *: