Змінюючи види панірування, можна щоразу ніби винаходити нове блюдо. Оновлений, оригінальний смак, нові нотки додасть звичної курочці крекерное панирование. Крекери для даного рецепта краще взяти з присмаком бекону або копченого м'яса, наприклад "бутербродні".Необходимые продукти: 500 г курячого філе, 400 гр крекерів, 2 яйця, сіль, чорний і червоний мелений перець, олія соняшникова рафінована для смаження. Процес приготування: Філе розрізати на порційні шматки, трохи відбити молоточком. Натерти сумішшю солі і перців, залишити маринуватися півгодини. Крекери скласти в пакет і покатати качалкою, щоб отримати дрібну крихту, схожу за розміром на панірувальні сухарі. Висипати товчені крекери в широку тарілку. Яйця збити віночком. Кожен шматок курка обваляти в крекерах, вмочити в яйце, потім знову обваляти в крекерных крихтах. Відразу занурити в розігріте масло. Смажити на середньому полум'я по 10 хв з кожної сторони, обережно перевернувши, до утворення рум'яної скоринки.