Головна » Статті » Рецепти |
Чаклуни
Якщо ви гостювали в Білорусі, то, напевно, пробували прекрасне національне блюдо під назвою «чаклуни». Однак, щоб спробувати знову, зовсім не потрібно здійснювати повторний вояж, кулінарний шедевр можна приготувати в домашніх умовах. Інгредієнти для чаклунів: - 1 кілограм картоплі; - 2 столові ложки борошна; - 1 яйце; - 500 грамів фаршу; - сіль. Спосіб приготування чаклунів. Натріть картоплю на найдрібнішу тертку, додати пшеничне борошно, куряче яйце і сіль. Додайте в м'ясний фарш сіль і трохи чорного перцю. Викладіть на розігріту сковорідку з рослинним маслом млинець з картопляного тіста, потім на нього покладіть фарш і накрийте зверху ще одним млинцем з картопляного тіста. Обсмажуйте чаклуни з двох сторін, потім складіть їх в каструлю або гусятницю, додайте трохи води і рослинного масла, тушкуйте протягом 20-30 хвилин, щоб вони стали м'якшими. Зазвичай чаклуни подають в гарячому вигляді зі сметаною або поливають їх топленим салом. Справжні білоруські чаклуни готові! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 670 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |