Головна » Статті » Рецепти

Чаклуни
Якщо ви гостювали в Білорусі, то, напевно, пробували прекрасне національне блюдо під назвою «чаклуни». Однак, щоб спробувати знову, зовсім не потрібно здійснювати повторний вояж, кулінарний шедевр можна приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти для чаклунів:
- 1 кілограм картоплі;
- 2 столові ложки борошна;
- 1 яйце;
- 500 грамів фаршу;
- сіль.

Спосіб приготування чаклунів.
Натріть картоплю на найдрібнішу тертку, додати пшеничне борошно, куряче яйце і сіль. Додайте в м'ясний фарш сіль і трохи чорного перцю.
Викладіть на розігріту сковорідку з рослинним маслом млинець з картопляного тіста, потім на нього покладіть фарш і накрийте зверху ще одним млинцем з картопляного тіста.
Обсмажуйте чаклуни з двох сторін, потім складіть їх в каструлю або гусятницю, додайте трохи води і рослинного масла, тушкуйте протягом 20-30 хвилин, щоб вони стали м'якшими.
Зазвичай чаклуни подають в гарячому вигляді зі сметаною або поливають їх топленим салом.
Справжні білоруські чаклуни готові! Приємного апетиту!
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, чаклуни

Рекомендовані рецепти:

Кекс "Мармурова"
Картопля в паприці (рецепт)
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Банановий кекс з маком
Пиріжки з каррі з яловичини
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: