Продукти для приготування даного страви: 300 грамів макаронів або локшини, 250 грамів свіжих грибів, 150 г сиру твердих сортів, чотири помідора, 100 грамів жирної шинки, три сирих яйця, половина склянки сметани, вершкове масло, чорний мелений перець і сіль, а також зелень.
Гриби слід вимити і почистити, а потім порізати маленькими скибочками. Після цього їх необхідно гасити разом з порізаною кубиками шинкою до їх повної готовності, а потім трохи охолодити. Помідори потрібно вимити і порізати невеликими кубиками. Сметану і яйця з'єднати і злегка збити, після чого змішати гриби і бекон з шматочками помідорів і яєчно-сметанною масою. Локшину або макарони відварити до готовності в підсоленій воді, відкинути їх на друшляк, дати стекти рідини. Твердий сир натерти. В змащену маслом вогнетривку форму перекласти макарони чи локшину, а зверху рівномірно вилити суміш з грибів, помідорів і яєць зі сметаною. Посипати сиром і запікати в духовій печі при середній температурі до утворення скоринки золотистого відтінку. Готову страву подавати, посипавши дрібно нарубаною зеленню.