Головна » Статті » Рецепти

Торт "Прага"
Склад:
сметана - 1,5 склянки
борошно - 2 склянки
цукор - 1 склянка
какао - 4 ст. л.
масло вершкове - 100 гр.
ваніль - за смаком
яйце - 2 шт.
сода гашене - 0,5 ч. л.
молоко згущене - 1 банка
Приготування:
Приготувати тісто. Один стакан сметани з'єднати з половиною склянки цукру, яйцями, содою, какао, ваніллю і половиною банки згущеного молока. Перемішати до утворення однорідної маси. Додати борошно і ретельно перемішати.
Приготувати крем. Половину склянки сметани з'єднати з половиною склянки цукру і збивати до повного розчинення цукру.
Приготувати помадку. Вершкове масло розтопити, постійно перемішуючи, додати половину банки згущеного молока та 2 ст. л. какао. Ретельно перемішати.
З тіста спекти коржі. Кожен корж розрізати вздовж на половинки, змастити кремом, укласти один на одного, промастити зверху і з боків помадкою.
Примітка:
Залишити на ніч для того, щоб він добре просочився і був м'яким.
Просмотров: 676
Категория: Рецепти |
| Теги: торт

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медове поліно"
Рис з помідорами та базиліком
Яблука, фаршировані салатом
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Сирна запіканка
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: