Салат з маринованими грибами досить пікантний, щоб урізноманітнити як святковий стіл, так і звичайний обід. Але він і щадний за вмістом калорій. Можна періодично балувати себе, оскільки салатик дуже швидкий і легкий у приготовлении.Необходимые продукти: 1 л банку цілком маринованих печериць, 4 свіжих помідора, 1 цибулина (бажано, щоб салатна біла, без гіркоти), баночка консервованого горошку, зелень за бажанням. Заправка: 2 столових ложки оливкової олії, 1 їдальня ложка яблучного оцту, половина чайної ложки цукру, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: гриби порізати вздовж на 2-3 пластини, помідори розрізати навпіл, а потім нарізати скибочками, лук нашаткувати півкільцями, добре злити рідину з зеленого горошку. Змішати все в мисці. Всі компоненти заправки ретельно збити виделкою в окремій посудині і рівномірно полити салат, знову обережно перемішавши. Злегка посипати рубаною зеленню при подачі на стіл.