Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтелі з гречки
Цей рецепт стане в нагоді людям, які дотримуються великого посту. Тефтелі з грибами нескладно готуються і виходять дуже смачними. Рекомендую.
Список необхідних продуктів: п'ятсот-шістсот грамів печериць, половина склянки гречаної крупи, дві великі цибулини, одна чайн. ложка крохмалю, свіжий зелений кріп, будь томатний соус, спеції за вибором, сіль, борошно, рослинна олія для смаження.

Процес приготування:

Гречку перебираємо, промиваємо. Заливаємо її 1.5 стаканчиками води, солимо і тушкуємо на невеликому вогні. Одну ріпчасту цибулину дрібно рубаємо, смажимо на олії. Коли цибуля набуде напівпрозорість, наливаємо томатний соус, додаємо трохи води, солимо і приправляємо спеціями. Перемішуємо вміст сковорідки.

Другу цибулину і шампіньйончики ріжемо скибочками, смажимо на олії і подрібнюємо блендером або м'ясорубкою. З'єднуємо гриби і цибулю з гречкою, кладемо крохмаль, рубаний кріп і гарненько перемішуємо. Формуємо з маси тефтелі, злегка обвалюємо їх у борошні. Викладаємо тефтелі в форму, заливаємо соусом і запікаємо чверть години при 180 гр.
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: смажимо, тефтелі

Рекомендовані рецепти:

Мармелад з фруктового соку
Салат з авокадо з кальмарами і маринованим перцем
Запечені яблука
Прісне тісто листкове
Тушкована картопля з м'ясом "по-російськи"
Салат з маринованої полуниці і сиру
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: