Головна » Статті » Рецепти

М'ясна запіканка з яйцем
М'ясну запіканку можна приготувати замість котлет. За смаком вона не особливо відрізняється, а виглядає набагато святковіше. Якщо не любите моркву - замініть її ріпчастою цибулею, картоплею або іншими овочами.
Інгредієнти: кілограм м'ясного фаршу, 3 варених яйця, 1 сире яйце, дві цибулини, дві морквини, три зубчики часнику, смужки бекону, дві столові ложки сушених трав (базилік, розмарин, чебрець), дві - три столові ложки вівсяних пластівців, три - чотири столові ложки томатного соусу, кілька крапель табаско або щіпка перцю чилі, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Моркву потрібно натерти на дрібній тертці, цибулю нарізати дрібними шматочками. У сковорідці розігріти трохи рослинного масла, обсмажити цибулю до прозорості, потім додати моркву і обсмажувати, поки вона не стане м'якою. В кінці додати подрібнений часник. Перекласти готові овочі у велику посуд, остудити.
Додати до обсмажених овочів м'ясний фарш, сухі трави, вівсяні пластівці, томатний соус і пару крапель тобаско. Якщо гострого соусу немає, додайте щіпку меленого чилі. Посоліть і поперчіть за смаком. Розділіть сире яйце на білок і жовток, білок збийте і додайте у фарш. Все ретельно перемішайте.

На дно форми викладіть смужки бекону (поперек), на бекон покладіть половину фаршу. Зробіть у фарші три поглиблення і покладіть в них варені яйця. Накрийте всі залишилися фаршем, верх змастіть жовтком. Якщо залишився бекон - розкладіть його зверху. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте приблизно годину.
Подавайте з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Просмотров: 895
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Закусочний шпинат
Соус "Бер-блан"
Сирний пиріг з полуницею
Холодець з курки
Печиво "Диво острів"
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: