Ну просто приголомшливо гарна, а також дуже ошатна і смачна закуска, прекрасно підходить для того, щоб подати її до святкового застілля і пригостити нею гостей. Готується запропоноване блюдо напрочуд просто й швидко, хоча і з'їдається так само дуже швидко...
Для приготування таких печінкових трюфелів вам будуть необхідні такі інгредієнти: 300 г курячої печінки, приблизно 100 грамів твердого сиру, два курячих яйця, 50 г білого хліба (точніше м'якушки) і ще два невеликих зубчики часнику.
Курячу печінку необхідно спочатку відварити до повної готовності. Курячі яйця зварити круто і очистити від шкаралупи. Часник також слід почистити. Потім потрібно пропустити варену печінку через м'ясорубку, а разом з нею також і наступні інгредієнти - варені яйця, часник, хлібний м'якуш і 20 грамів сиру. В отриману масу необхідно додати сіль і чорний перець за смаком і добре перемішати. Що залишився сир натерти на самій маленькій тертці і викласти в окрему тарілку. Мокрими руками з печінкової маси сформувати невеликі кульки і гарненько обваляти їх у сирі, після чого викласти на блюдо і потримати трохи в холодильнику.
|