Головна » Статті » Рецепти |
Італійські котлети
У кожній країні, у кожного народу, навіть у кожному місті є свої фірмові рецепти. Ось і ці смачні і ніжні котлети іменуються італійськими, оскільки в їх складі відомі сири Италии.Необходимые продукти: 500 г яловичого фаршу, 250 гр бекону, 250 гр сиру "Рікотта", 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 1 яйце, півсклянки кедрових горішків, стакан хлібних крихт, пучок петрушки, 3 гілочки базиліка, 1 лимон, 2 столові ложки тертого пармезану, рослинна олія для смаження, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: Цибулю нарізати дуже дрібно, часник і горішки порубати ножем. Смажити цибулю і горіхи 5 хв в столовій ложці олії на сковороді, додати часник, готувати ще 2 хв. Охолодити. Рікотту розім'яти виделкою, теркою зняти цедру з лимона. Змішати нарізану зелень петрушки і базиліка з хлібними крихтами, пармезаном, рікоттою і лимонною цедрою. Цю масу з'єднати з фаршем і з смаженої сумішшю цибулі, часнику і горіхів. Все посолити, поперчити і добре вимісити. Поставити в холодильник на 1 годину. Ліпити плоскі круглі котлетки, обернути кожну смужкою бекону, закріпивши кінець дерев'яною зубочисткою. Обсмажити котлети в розігрітій олії на сильному вогні 5-7 хв з кожної сторони. Зменшити вогонь і готувати під кришкою ще 15 хв | |
Просмотров: 678 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |