Головна » Статті » Рецепти

Гречка в східному стилі
Східної колорит добре відомої і корисною гречаної каші додадуть м'ята і перец.Продукты: склянку гречки, 200 гр печериць, 1 маленька цибулина, 1 перчик чилі, 1 зубчик часнику, сік 1 лимона, жменя листя м'яти, 2 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка рафінованої соняшникової олії, 1 ч. ложка цукру, пів чайної ложки меленого імбиру, сіль, чорний мелений перець.
Приготування: Гречку залити двома склянками підсоленої води, накрити кришкою і поставити на сильний вогонь.
Як закипить, кинути дуже дрібно нарізану цибулину. Відразу полум'я прибрати до мінімуму, варити під кришкою 15 хвилин.
Печериці нарізати тонкими пластинками.
Часник подрібнити.
Перець чілі почистити від насіння, порізати подрібніше.
У сковороді розігріти олію. Додати імбир, часник, чилі, цукор, лимонний сік, соєвий соус, гриби. Смажити 5 хвилин, потім додати готову гречку, добре перемішати, поперчити, тушкувати пару хвилин під кришкою, вимкнути нагрів. Викласти на блюдо, посипати м'ятою.
Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: гречку, кришкою

Рекомендовані рецепти:

Трикутники з грибами
Угорський пиріг до чаю
Грибний "біфштекс"
Сирні кекси з кропом і кмином
Корисні цукерки з моркви
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: