Головна » Статті » Рецепти

Салат з часникових стрілок, моркви та цибулі
Судячи з присутності в складі соєвого соусу, оцту, салату явно китайське походження. Всі пропорції приблизні дані, що дуже зручно - з'являється можливість регулювати смак готового блюда - можна зробити його погостріше або кисліші, додати більше морквини або цибулі.

Інгредієнти: 500 грам часникових стрілок, одна велика морква, дві цибулини, столова ложка соєвого соусу, чайна ложка яблучного оцту, рослинне масло. Можна за смаком додати чорний мелений перець і сіль.

Часникові стрілки вимити, носики з насінням відрізати. Самі стрілки нарізати шматочками (довжиною 4 - 5 див) і бланшувати в киплячій воді кілька хвилин. Відкинути на друшляк, остудити під холодною проточною водою, дати воді стекти.
У цей час цибулю і моркву нарізати соломкою. У сковорідці розігріти трохи рослинної олії, злегка обсмажити цибулю, потім покласти моркву і обсмажувати до напівготовності овочів.
Додати до овочів часникові стрілки, прогріти. Влити соєвий соус, оцет і під кришкою тушкувати до м'якості. За смаком приправити сіллю і чорним меленим перцем.
Просмотров: 1010
Категория: Рецепти |
| Теги: оцту, стрілки

Рекомендовані рецепти:

Оладки з чорницею
Чанахи: рагу по-грузинськи
Шоколадне печиво з кракелюром
Теплий салат з пасти з креветками
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Вишневий пиріг з листкового тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: