Салат дуже ситний, з рисом і свинячим м'ясом. І ошатний із-за додавання свіжих овочів і кукурузы.Необходимые продукти: 200 гр свинини, склянку довгого рису, 2 червоних болгарських перцю, склянку консервованої кукурудзи, пучок зеленої цибулі, пучок петрушки, 3 столові ложки рослинної олії, 1 столова ложка винного оцту, 2 столові ложки соєвого соусу, 1 лавровий лист, 5 горошин чорного перцю, за смаком - сіль і чорний мелений перець,. Процес приготування: рис зварити до готовності в двох склянках підсоленої води, свинину відварити шматком, зануривши окріп з лавровим листком і горошинами перцю. Охолодити і порізати невеликими кубиками. Болгарський перець нарізати кубиками. Зелену цибулю і петрушку нашаткувати дрібніші. Перемішати м'ясо, рис, болгарський перець, кукурудзу, зелений лук і петрушку. Окремо збити віночком рослинне масло, оцет, соєвий соус, сіль і мелений перець. Полити салат, розмішати. Дати настоятися півгодини в холодильнику.
|