Головна » Статті » Рецепти

М'ясну печеню "Загадка Сфінкса"
М'ясну печеню "Загадка Сфінкса", швидше за все, винайдено любителем єгипетських таємниць і молодої свіжої баранины.Продукты: 2 кг м'якоті баранини, 3 ріпчасті цибулини, 4 зубчики часнику, 2 склянки червоного натурального вина, 3/4 склянки томатної пасти, 3 лаврових листки, 3 столові ложки рафінованої олії, 1 їдальня ложка борошна, склянка маслин без кісточок, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Приготування: Цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити в сотейнику в розігрітому маслі до прозорості.
М'ясо порізати невеликими шматками, додати до цибулі, перемішати, посолити і поперчити. Смажити разом 10 хвилин.
Посипати часником, пропущеним через часникодавку, залити вином так, щоб повністю закрити м'ясо. Помішуючи, готувати, поки не випарується третина рідини.
Додати вершки, вино, томатну пасту, лавровий лист.
Закрити і гасити на слабкому полум'ї до м'якості.
Присипати борошном, розмішати.
Засипати нарізаними навпіл маслинами і тушкувати під кришкою ще хвилин 5.
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: закрити, м'ясну

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Коктейльне печиво
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Пудинг з фініками
Пиріг-галета з журавлиною
Трюфелі з апельсинових скоринок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: