Головна » Статті » Рецепти

Рецепт салату "Морська перлина"
Салат смачний, але прямо таки б'є по кишені. До складу його входить червона ікра, а це продукт дуже дорогий і не кожному по кишені. Але на самі знаменні свята все-таки можна приготувати "Морську перлину".
Потрібні такі інгредієнти: баночка червоної ікри, одне перепелине яйце, чотири курячі яйця, пів кіло заморожених кальмарів і одна невелика пачка крабових паличок (можна замінити палички крабовим м'ясом), майонез, сіль.

Як готувати: і одне перепелине і всі наявні (чотири) курячих потрібно відварити круто. Остуживаем яйця і чистимо. Жовтки курячих яєць виймаємо, вони в салат не входять, а білки натираємо на тертці. Перепелине яйце очищаємо, але відкладаємо в сторону, не розрізаємо.
Кальмари відварюємо, воду обов'язково підсолюємо. Нарізаємо охолоджені кальмари соломкою. Крабові палички (мясо) теж нарізаємо соломкою і змішуємо кальмари, білки, палички, ікру. Майонез додаємо і викладаємо салатик а красиве блюдо, зверху перепелине яєчко укладаємо, це і буде наша перлина.

Приємного!
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, перепелине

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Італійські медові пончики
Печиво "Новорічна суміш"
Яблучний пай
"Медова" свинина з імбиром
Вівсяний хлібець
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: