Головна » Статті » Рецепти |
Райдужні меренги
Що ж такого незвичайного в цих меренгах? Те, чим вони пофарбовані. Для фарбування меренг використовується порошок для желе: вишневий, лимонний і смородиновий. Можна брати порошок будь-якого кольору, який є у продажу. Летять, як насіння! Інгредієнти (приблизно на 140 штук) : 150гр цукру 3ч.л. вишневого і лимонного порошку для желе 1ч.л. порічкового порошку для желе 6 яєчних білків (яйця повинні бути великі, або більше, якщо дрібні) 1,5ч.л. білого винного оцту Приготування: 1. Нагрійте духовку до 120гр. 2. У трьох чашках змішуємо порошок для желе з цукром, за 50гр цукру на кожну чашку. 3. Знадобляться три миски для меренг різного кольору. У кожній збиваємо міксером 2 білка ½ ч.л. оцту, додаємо цукровий суміш. Збиваємо до тих пір, поки суміш не стане дуже пишною, стійкої і не буде капати з міксера. І так у кожній мисці. 4. Що вистилає деко папером для випічки, наповнюємо три кондитерських мішечка (якщо є тільки один, то після кожного кольору промиваємо і добре витираємо його)сумішшю різного кольору і витискаємо на деко рядами меренги невеликого розміру., залишаючи між ними проміжки. 5. Випікаємо в духовці 45-60 хвилин. Перш ніж знімати з дека, добре охолоджуємо. | |
Просмотров: 957 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |