Може хтось вже і готував цей салат, але я для себе відкрила недавно. Приготувала, нагодувала домашніх і сама просто таки закохалася в цей смак! Салат "Цезар" простий і дуже ситний! Я їла його на сніданок і є мені, і моїм домашнім, захотілося тільки ближче до третьої години. Так от, потрібні для приготування: салатні листочки, куряча грудка, батон, яйця курячі, гірчиця, олія оливкова, лимон, часник (у мене був молодий).
Яйця варимо, кубиками курячу грудку ріжемо і смажимо на олії. Батон скибочками і потім ріжемо кубиками. Підсмажуємо сухариками хліб в духовці. Можна смажити, але простіше і швидше підсмажити шматочки хліба в духовці. Змішуємо промиті і нарізані листочки салату з кубиками обсмаженого курячого м'яса, з сухариками остиглими і з яйцями (я особисто яйця уздовж на четвертинки нарізаю). Тепер залишилося приготувати заправку і все. А готується заправка з оливкової олії, гірчиці і рубаного часнику + лимонний сік. Збити і заправити салат. Смачно, просто, ситно! Приємного!
|