Головна » Статті » Рецепти |
Ватрушка "Ласун"
Інгредієнти: * Сир - 500 г * Масло вершкове - 200 г * Борошно - 200 г * Яйце - 1 шт * Цукор - 4 ст. л. * Маргарин (для змащування) - 1 ст. л. Рецепт: Сир розтерти з пом ’ якшеним маслом (масло не палити!). Додати просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції. Поставити в холодильник мінімум на 4 години. Я зробила тісто ввечері і тільки через добу пекла. Охолоджене тісто розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати з нього круглими формами різних діаметрів коржі двох розмірів. Коржики змазати з одного боку збитим яйцем і посипати цукром. Маленькі коржі покласти на великі, зверху - родзинку, натиснути на неї пальцем. Покласти ватрушки на деко, змащене маргарином. Поставити в холодильник на 20 хвилин. Випікати в духовці 25 - 30 хвилин при 200 С до золотистого кольору. Автор: чи-лі-я | |
Просмотров: 925 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |