Головна » Статті » Рецепти

Ватрушка "Ласун"
Інгредієнти:
* Сир - 500 г
* Масло вершкове - 200 г
* Борошно - 200 г
* Яйце - 1 шт
* Цукор - 4 ст. л.
* Маргарин (для змащування) - 1 ст. л.
Рецепт:
Сир розтерти з пом ’ якшеним маслом (масло не палити!).
Додати просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції.
Поставити в холодильник мінімум на 4 години. Я зробила тісто ввечері і тільки через добу пекла.
Охолоджене тісто розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати з нього круглими формами різних діаметрів коржі двох розмірів.
Коржики змазати з одного боку збитим яйцем і посипати цукром.
Маленькі коржі покласти на великі, зверху - родзинку, натиснути на неї пальцем.
Покласти ватрушки на деко, змащене маргарином. Поставити в холодильник на 20 хвилин.
Випікати в духовці 25 - 30 хвилин при 200 С до золотистого кольору.
Автор: чи-лі-я
Просмотров: 863
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, холодильник

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Салат з оселедцем (рецепт)
Пісні рогалики
Фризийский цукровий хліб
Сирні пампушки
М'ятне печиво "Мохіто"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: