Я дуже люблю червону рибу, особливо слабосолону. Пропоную рецепт приготування смачних домашніх бутербродів. Готуються вони на раз - два, але правда і з'їдаються так само миттєво.)) Отже, потрібно слабосолона риба (форель або сьомга або горбуша), сир м'який плавлений або вершковий сир, зелень кропу і батон (можна багет).
треба Батон нарізати, обсмажити або підсушити в тостері. Запашні трохи смачніше, оскільки завжди смачна скоринка. Сир потрібно розтерти з зеленню, природно саму зелень промити і дуже дрібно нарізати. Змішаний із зеленню сир виглядає красиво і на смак пікантний (звідси і назва бутерброда). Намазуємо "зелений" сир на шматочки батона і на верх укладаємо найтонші скибочки слабосоленої рибки. В принципі такі бутерброди можна відразу ж до столу подавати, але так само можна в холодильник на деякий час поставити, так вони будуть ще смачніше. Сир можна купувати будь-якої жирності і якщо сир попався не досить жирний, його можна розмішати з маслом (з маслом і з зеленню).