Головна » Статті » Рецепти

Листковий салат з сиром фета
Популярний ніжний італійський сир фета зазвичай використовують, просто посипаючи салати зверху. Тут же він виступає в якості інгредієнта заправки.Можно замінити кубики фета не дуже солоною бринзою.
Необхідні продукти: 2 курячих філе, 2 великих помідора (беріть не соковиті, з тонкою шкіркою і брызжущие соком, а ґрунтовні м'ясисті), 1 біла салатна цибулина, 1 червоний болгарський перець, 1 несолодке зелене яблуко (антонівка або семеринка), 1 їдальня ложка лимонного соку, склянка сиру фета, склянка майонезу, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: куряче філе покласти в підсолений окріп і варити до м'якості, охолодити і порізати кубиками.
Помідори і болгарський перець теж нашаткувати дрібним кубиком. І аналогічно подрібнити цибулину.
Яблуко натерти на крупній тертці, збризнути лимонним соком.
Змішати сир фета і майонез, трохи поперчити. Цією сумішшю і вкривати кожен шар: курка, помідори, цибуля, болгарський перець, яблуко.
Дати настоятися півгодини в холодильнику.
Просмотров: 951
Категория: Рецепти |
| Теги: фета, перець

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Апельсинові мафіни
Домашня куряча ковбаса
Шоколадна баба (рецепт)
Фісташковий пиріг
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: