Головна » Статті » Рецепти |
Помідорний омлет з беконом
Страву можна назвати і омлетом, і запеканкой.Продукты: 1 кг помідорів, 250 гр твердого сиру, 8 яєць, 100 г сметани, 200 г бекону, 1 цибулина, 5 зубчиків часнику, 5 столових ложок ложок оливкової олії, готова суміш сухих прованських трав, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Помідори порізати на 4 частини, укласти в глибоку форму для запікання, полити 4-ма ложками масла, посипати пропущеним через прес часником і травами. Запікати в попередньо нагрітій до 150°С духовці півгодини. Витягти, протерти чверть помідорів через сито. Цибулю порізати кільцями. Бекон розрізати на тонкі смужки. В сковороді на залишку олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, витягнути, потім бекон до хрусткої скоринки. Сир нарізати невеликими кубиками. Яйця збити виделкою. З'єднати з половиною сиру, сметаною, цибулею, беконом, протертою томатною масою і перемішати. Залити помідори у формі, зверху розкласти залишився сир, відправити в духовку на півгодини. | |
Просмотров: 634 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |