Головна » Статті » Рецепти

Помідорний омлет з беконом
Страву можна назвати і омлетом, і запеканкой.Продукты: 1 кг помідорів, 250 гр твердого сиру, 8 яєць, 100 г сметани, 200 г бекону, 1 цибулина, 5 зубчиків часнику, 5 столових ложок ложок оливкової олії, готова суміш сухих прованських трав, сіль, мелений чорний перець.
Приготування: Помідори порізати на 4 частини, укласти в глибоку форму для запікання, полити 4-ма ложками масла, посипати пропущеним через прес часником і травами.
Запікати в попередньо нагрітій до 150°С духовці півгодини. Витягти, протерти чверть помідорів через сито.
Цибулю порізати кільцями. Бекон розрізати на тонкі смужки.
В сковороді на залишку олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, витягнути, потім бекон до хрусткої скоринки.
Сир нарізати невеликими кубиками.
Яйця збити виделкою. З'єднати з половиною сиру, сметаною, цибулею, беконом, протертою томатною масою і перемішати.
Залити помідори у формі, зверху розкласти залишився сир, відправити в духовку на півгодини.
Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, сиру

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Печиво горіхове
Шоколадний кекс
Пастуше пиріг
Рибні зрази з зеленню та маслом
Яблучний пай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: