Головна » Статті » Рецепти

Суп-пюре з петрушки з грибами
Супчик свіжого зеленого кольору, як раз для весни, з молодих овочів. Необхідні продукти: 3 пучка петрушки, пучок шпинату, 10 штук молодого картоплі, 250 г свіжих грибів (печериці, гливи, лисички), 5 зелених стебел селери, 2 цибулі-порею, півсклянки сметани, 2 ст. л. вершкового масла, 7 ст. л. оливкової олії, щіпка сухого чебрецю, білий запашний і чорний гіркий мелений перець, соль.Процесс приготування: картопля вимити, почистити від шкірки, крупно нарізати великими шматочками.
Нашаткувати білу частину порею, шпинат і селеру. Відокремити стебла петрушки від листочків. Залишити трохи для прикраси
У каструлі розігріти вершкове і 5 столових ложок оливкової олії, додати підготовлені овочі, тушкувати 10 хвилин на слабкому вогні.
Посолити, поперчити і залити окропом, повністю покривши овочі. Довести до кипіння, варити під кришкою ще 20 хвилин на слабкому полум'ї до м'якості.
Додати решту петрушку і варити ще 5 хвилин.
Збити в блендері до отримання однорідної маси. Каструльку тримати потім холодній воді для збереження кольору.
Гриби почистити, помити, нарізати пластинками.
Розігріти в сковороді оливкову олію, викласти гриби, посолити, поперчити, посипати чебрецем і обсмажити до готовності.
Розлити суп по тарілках, в центр покласти 3 ст. л. грибів і 1 ст. л. сметани. Прикрасити зеленню петрушки.
Просмотров: 799
Категория: Рецепти |
| Теги: петрушки, від

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочки бісквітні
Цукерки "Вершкові тягучки"
Рибка по-провансальски
Сирно-овочева паста
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Холодець з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: