Головна » Статті » Рецепти |
Суп-пюре з петрушки з грибами
Супчик свіжого зеленого кольору, як раз для весни, з молодих овочів. Необхідні продукти: 3 пучка петрушки, пучок шпинату, 10 штук молодого картоплі, 250 г свіжих грибів (печериці, гливи, лисички), 5 зелених стебел селери, 2 цибулі-порею, півсклянки сметани, 2 ст. л. вершкового масла, 7 ст. л. оливкової олії, щіпка сухого чебрецю, білий запашний і чорний гіркий мелений перець, соль.Процесс приготування: картопля вимити, почистити від шкірки, крупно нарізати великими шматочками. Нашаткувати білу частину порею, шпинат і селеру. Відокремити стебла петрушки від листочків. Залишити трохи для прикраси У каструлі розігріти вершкове і 5 столових ложок оливкової олії, додати підготовлені овочі, тушкувати 10 хвилин на слабкому вогні. Посолити, поперчити і залити окропом, повністю покривши овочі. Довести до кипіння, варити під кришкою ще 20 хвилин на слабкому полум'ї до м'якості. Додати решту петрушку і варити ще 5 хвилин. Збити в блендері до отримання однорідної маси. Каструльку тримати потім холодній воді для збереження кольору. Гриби почистити, помити, нарізати пластинками. Розігріти в сковороді оливкову олію, викласти гриби, посолити, поперчити, посипати чебрецем і обсмажити до готовності. Розлити суп по тарілках, в центр покласти 3 ст. л. грибів і 1 ст. л. сметани. Прикрасити зеленню петрушки. | |
Просмотров: 864 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |