Чізкейк з літніми ягодами
Просто чудовий десерт, прекрасно підходить для літнього сезону - часу достатку всіляких ягід, хоча точно також його можна приготувати і взимку заготовлених морожених ягід, ось тільки, на мій погляд, використання в десерті саме свіжих і ароматних ягідок зробить чізкейк ще краще і страва вийде смачніше! Список необхідних інгредієнтів: для основи - 250 г пісочного печива, по половині склянки цукру і м'якого вершкового масла, а також масло для змащування форми; для начинки - 300 грамів вершкового сиру, половина склянки вершків (20-відсоткових), дві чайних ложки лимонного соку і пів склянки цукру, а крім цього 500 грамів свіжих ягід (за вашим вибором).
Печиво слід перемолоти до стану дрібної крихти, змішати з цукром. а потім і з вершковим маслом до однорідності, після чого змастити роз'ємну форму маслом, викласти в неї масу рівним шаром і злегка утрамбувати, таким чином, щоб вийшли досить високі бортики. Випікати в гарячій духовці близько 10 хвилин, остудити і акуратно вийняти з форми. Вершковий сир збити з цукровим піском і обережно перемішати масу зі збитими окремо вершками і лимонним соком. Отриману начинку викласти на основу чізкейку і відправити торт в холодильник на три-чотири години. Далі викласти зверху вимиті ягоди і протримати в холодильнику ще півгодини.
|
Просмотров: 893 Категория: Рецепти |
|
|
Рекомендовані рецепти: