Головна » Статті » Рецепти |
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Інгредієнти: Вишня (заморожена) - 400 г Цукор - 0.5 стак. Мед - 2 ст. л. Какао-порошок - 2 ст. л. ванільний Цукор - 1 пакет. Сіль - 1/4 ч. л. Розпушувач тесту (повна) - 1 ч. л. Борошно - 2 стак.Масло рослинна - 0.5 стак. Вишню заздалегідь поставити розморожувати в мисці, коли він відтане, на дні миски збереться сік, його потрібно акуратно і ретельно перелити в склянку. Потім, до вишневого соку потрібно долити теплої води так, щоб вийшов склянку рідини - вишневої води. Духовку включити на 180 градусів. Форму для кексу або маленькі формочки змастити рослинним маслом. Борошно змішати з какао й розпушувачем, просіяти окремо в миску. У глибокій мисці змішати олію, мед, цукор, ванільний цукор і сіль, влити вишневу воду, розмішати до розчинення цукру. Додати вишню і борошно, перемішати до однорідного стану. Потім тісто перелити в форму. Випікати приблизно 50 хвилин, готовність перевірити дерев зубочисткою. Готовий кекс трохи остудити у формі, а потім повністю на решітці. Потім кекс посипати цукровою пудрою. Приємного вам і пісного чаювання! | |
Просмотров: 771 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |