Головна » Статті » Рецепти

Пісний вишнево-шоколадний кекс
Інгредієнти:
Вишня (заморожена) - 400 г
Цукор - 0.5 стак.
Мед - 2 ст. л.
Какао-порошок - 2 ст. л.
ванільний Цукор - 1 пакет.
Сіль - 1/4 ч. л.
Розпушувач тесту (повна) - 1 ч. л.
Борошно - 2 стак.Масло рослинна - 0.5 стак.
Вишню заздалегідь поставити розморожувати в мисці, коли він відтане, на дні миски збереться сік, його потрібно акуратно і ретельно перелити в склянку.
Потім, до вишневого соку потрібно долити теплої води так, щоб вийшов склянку рідини - вишневої води.
Духовку включити на 180 градусів.
Форму для кексу або маленькі формочки змастити рослинним маслом.
Борошно змішати з какао й розпушувачем, просіяти окремо в миску.
У глибокій мисці змішати олію, мед, цукор, ванільний цукор і сіль, влити вишневу воду, розмішати до розчинення цукру.
Додати вишню і борошно, перемішати до однорідного стану.
Потім тісто перелити в форму.
Випікати приблизно 50 хвилин, готовність перевірити дерев зубочисткою.
Готовий кекс трохи остудити у формі, а потім повністю на решітці.
Потім кекс посипати цукровою пудрою.
Приємного вам і пісного чаювання!
Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, потім

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки на кефірі
Салат "Букет тюльпанів"
Листкові трубочки
Салат ананасно-маслиновый
Шоколадні цукерки з м'ятою
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: