Головна » Статті » Рецепти

Паску в хлібопічці (рецепт)
У мене хлібопічка Панасонік, є диспенсер для закладання сухофруктів. Пропоную перевірений вже неодноразово мною рецепт паски. Виходить дуже смачний, легкий, м'якуш розсипчастий і не такий щільний, як в магазинних куличах.
Закладаємо всі інгредієнти ось у такому порядку (кількість тут же вказую). Спочатку йдуть дріжджі сухі 2,5 чайної ложечки, потім борошна 450 грамів (потрібно просіяти), потім солі половинку чайної ложечки всипаємо, потім чотири яйця вбиваємо. Цукру чотири столові ложки, ваніліну один маленький пакетик, масла вершкового сто грамів. Видавлюємо сік з свіжого апельсина і вливаємо 50 мл. Потім закладаємо дві жмені родзинок і будь-яких сухофруктів. Я закладаю в диспенсер, ви можете всипати після звукового сигналу (так зазвичай у всіх хлібопічках без диспенсера додаються сир, ковбаса, родзинки... загалом будь-які добавки).

Випікаємо 5 годин, потім збиваємо один яєчний білок з пів склянкою цукру і цією глазур'ю покриваємо паска. Можна змішати цукрову пудру з лимонним соком - це моментальна глазур!
Приємного!
Просмотров: 782
Категория: Рецепти |
| Теги: сухофруктів, чотири

Рекомендовані рецепти:

Салат з буряка з горіхами, чорносливом та ізюмом
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Омлет з лісовими грибами
Пиріг зі шпинатом і яйцем
Салат "Весна іде"
Картопляний салат з гірчицею і селерою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: