Головна » Статті » Рецепти

Квасоля по-грузинськи з горіхами
Квасоля, приготовлена з волоськими горіхами, дуже смачне і ситне блюдо. Ця закуска добре поєднується з білим грузинським вином.Необходимые продукти: 500 г квасолі (краще великої, червоного або фіолетового), 1 склянка ядер волоських горіхів, 3 зубчики часнику, 1 ріпчаста цибулина, пучок кінзи, петрушки і кропу, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, чорний і червоний мелений перець, сіль.
Процес приготування: квасоля промити і замочити на ніч у прохолодної кип'яченої води. Вранці в тій же воді поставити на вогонь, довести до кипіння і варити до готовності на слабкому полум'ї, під кришкою. Не солити і не переварювати! Як квасоля стане м'якою, то відвар злити.
Цибулю нашаткувати подрібніше і обсмажити в олії до прозорості, з'єднати з квасолею.
Волоські горіхи трохи підсмажити на сухій сковороді до легкого аромату.
Потім горіхи часник і всю порубану зелень разом добре стовкти з сіллю і перцем в однорідну масу. Цю суміш додати в квасолю.
Все акуратно перемішати.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, квасоля

Рекомендовані рецепти:

Бутербродний торт "Полосатик"
Печінкові трюфеля в сирі
Сирне печиво з базиліком
Гуляш з індички з кабачками
Рулет з макової начинкою
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: