Квасоля, приготовлена з волоськими горіхами, дуже смачне і ситне блюдо. Ця закуска добре поєднується з білим грузинським вином.Необходимые продукти: 500 г квасолі (краще великої, червоного або фіолетового), 1 склянка ядер волоських горіхів, 3 зубчики часнику, 1 ріпчаста цибулина, пучок кінзи, петрушки і кропу, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, чорний і червоний мелений перець, сіль. Процес приготування: квасоля промити і замочити на ніч у прохолодної кип'яченої води. Вранці в тій же воді поставити на вогонь, довести до кипіння і варити до готовності на слабкому полум'ї, під кришкою. Не солити і не переварювати! Як квасоля стане м'якою, то відвар злити. Цибулю нашаткувати подрібніше і обсмажити в олії до прозорості, з'єднати з квасолею. Волоські горіхи трохи підсмажити на сухій сковороді до легкого аромату. Потім горіхи часник і всю порубану зелень разом добре стовкти з сіллю і перцем в однорідну масу. Цю суміш додати в квасолю. Все акуратно перемішати.