Головна » Статті » Рецепти |
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Інгредієнти: * Молоко - 300 мл * Дріжджі ( хлібопекарські) - 25 г * Яйце (в тісто-2шт; для скоринки 1шт) - 3 шт * Олія - 5 ст. л. * Цукор - 1 ст. л. * Сіль - 1 ч. л. * Борошно - 3 склянки. * Шинка - 400 г * Томат (або помідори великі) - 2 шт * Сир - 250 р Рецепт: Відмірюємо 300 мл молока і ставимо його грітися до теплого стану Поки молоко гріється, зважуємо дріжджі В теплому молоці розводимо дріжджі, додаємо яйця, цукор, сіль, олія і все перемішуємо Коли всі компоненти готові, залишилося додати борошно. Додаємо борошно і знову все добре перемішуємо. Готове тісто ставимо в тепле місце. Тісто має підійти 2 рази... Поки тісто підходить, займемося начинкою... Шинку дрібно нарізаємо, томати нарізати тоненькими долечками. Сир натерти на дрібній терці (щоб отримати відмінну сирну скоринку, сир бажано перемішати з яйцем) Ось наше тісто і готове, його можна вимішувати (борошна брати стільки, скільки теребут тісто) З готового вымешанного тесту розгортаємо коржі приблизно довжиною і шириною 20 і 10 см На готові коржі викладаємо дрібно нарізану шинку і томати. Коржі звертаємо у вигляді рулетиків. Готові рулетики викладаємо на змащене деко, зверху сазываем їх сирною масою і відправляємо в духовку випікатися на 20-30 хвилин tetyanka7 | |
Просмотров: 837 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |