Головна » Статті » Рецепти

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Інгредієнти:
* Молоко - 300 мл
* Дріжджі ( хлібопекарські) - 25 г
* Яйце (в тісто-2шт; для скоринки 1шт) - 3 шт
* Олія - 5 ст. л.
* Цукор - 1 ст. л.
* Сіль - 1 ч. л.
* Борошно - 3 склянки.
* Шинка - 400 г
* Томат (або помідори великі) - 2 шт
* Сир - 250 р
Рецепт:
Відмірюємо 300 мл молока і ставимо його грітися до теплого стану
Поки молоко гріється, зважуємо дріжджі
В теплому молоці розводимо дріжджі, додаємо яйця, цукор, сіль, олія і все перемішуємо
Коли всі компоненти готові, залишилося додати борошно. Додаємо борошно і знову все добре перемішуємо. Готове тісто ставимо в тепле місце. Тісто має підійти 2 рази...
Поки тісто підходить, займемося начинкою...
Шинку дрібно нарізаємо, томати нарізати тоненькими долечками.
Сир натерти на дрібній терці (щоб отримати відмінну сирну скоринку, сир бажано перемішати з яйцем)
Ось наше тісто і готове, його можна вимішувати (борошна брати стільки, скільки теребут тісто)
З готового вымешанного тесту розгортаємо коржі приблизно довжиною і шириною 20 і 10 см
На готові коржі викладаємо дрібно нарізану шинку і томати.
Коржі звертаємо у вигляді рулетиків.
Готові рулетики викладаємо на змащене деко, зверху сазываем їх сирною масою і відправляємо в духовку випікатися на 20-30 хвилин
tetyanka7
Просмотров: 727
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сир

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Закуска "Морське чудо"
Бразильський сирний хліб
Свинина по-китайськи
Голландський салат з оселедцем
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: