Головна » Статті » Рецепти

Закусочні рибні кульки
Закусочні рибні кульки готуються швидко, виглядають ошатно. Можна використовувати не тільки солону рибу, але і гарячого копчення. Консервовану, попередньо злив рідина і розім'явши вилкой.Необходимые продукти: 200 гр філе слабосоленої червоної риби скумбрії холодного копчення, 3 курячих яйця, 200 гр твердого сиру, 100 гр крабових паличок, пучок кропу або петрушки, майонез, чорний мелений перець, 100 г корейської моркви, сіль.
Процес приготування: яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці, аналогічно потерти сир.
Рибу порізати дуже маленькими кубиками. Крабові палички подрібнити. Порубати зелень.
Змішати у великій мисці рибу, яйця, сир, крабові палички. Заправити за смаком перцем, може бути. відрегулювати сіль. Додавати, постійно перемішуючи, майонез до потрібної консистенції, щоб можна було ліпити кульки або надавати за допомогою формочок (пластикових стаканчиків) будь-які форми.
Викласти на плоске блюдо, посипати зеленню, прикрасити корейською морквою.
Просмотров: 856
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, кульки

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з гарбузом і ківі
Здобні рогалики з какао
Салат "Букет тюльпанів"
Торт "Ласун"
Баклажани по-корейськи
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: