Головна » Статті » Рецепти

Вишневий пиріг з листкового тіста
У ягідному пирозі начинки повинно бути багато, і чим більше буде ягід, тим смачніше вийде пиріг. Із залишків листкового тіста можна зробити рогалики з цукром і корицею або горіхами.

Інгредієнти: упаковка листкового бездріжджового тіста (400 грам), чотири - п'ять склянок вишні без кісточки, три - чотири столові ложки крохмалю, неповний склянку цукру, дві столові ложки олії для змащування форми, трохи молока для змащування верху пирога, цукор для посипання

Тісто заздалегідь дістати з холодильника, коли розморозиться, розділити його на дві частини, одна повинна бути більше іншої. Одну частину розкачати. Викласти його в форму так, щоб бортики були закриті.

У просторій посуді змішати вишню з цукром і всипати крохмаль. Відразу ж перемішати, щоб крохмаль вбирав сік. Викласти начинку на тісто.

частину тіста розкачати і нарізати на смужки. Зробити на вишні решітку з тіста, защипывая по краях. Змастити верх пирога молоком і посипати цукром. Поставити пиріг в духовку і випікати 50-55 хвилин до підрум'янення верху. Коли охолоне - нарізати шматочками.

Якщо пиріг при розрізуванні розкришиться - нічого страшного, на смак це ніяк не вплине. Приємного апетиту!
Просмотров: 1178
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, тісто

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-апельсинові цукерки
Риба, запечена з оливками
Бутерброди "Пікантні"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Банановий кекс з маком
Кекс столичний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: